Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PASSIKUVAUS: 

Passi- ja henkilökorttikuvaukset: 19 € (saa ilman ajanvarausta). Asiakas voi valita 3:sta kuvasta yhden, joka toimitetaan suoraan poliisin lupapalvelimelle odottaessa.

Kuvien kanssa 23 €  sisältäen edellisen lisäksi myös 6 kpl kuvia valokuvapaperilla.

Kuva sähköpostilla (sama kuva kuin mikä lähetetään lupapalvelimelle)  23 € .

 

KUVAUSHINNAT:

CV/ Edustuskuvaus/ Profiilikuvaus/ Nettikuvaus: 95 € sis. 4 kpl kuvatiedostoa sähköpostilla. 

Lemmikkieläinkuvaus: 100 € (yhdessä lapsen tai aikuisen kanssa 140 €)  

Lapsikuvaus: 120 € (1 lapsi), 150 € (2 lasta yhdessä), 180 € (3 lasta yhdessä).                                                     Huom. TARJOUS 90 € 31.10.2019 asti.

Rippikuvaus/ Ylioppilaskuvaus/ Valmistujaiskuvaus: 120 €, ulkona 150 €

Muotokuvaus/ Henkilökuvaus: 150 €

Perhekuvaus: 190 € (2-5 hlö), 240 € (6-8 hlö)

Hääkuvaus studiossa: 190 €, ulkona: 240 € tai molempia: 350 €

Koko päivän kestävät hääkuvauspaketit: alkaen 700 € (ajanvaraus ennakkosuunnitteluun). 

Sukukuvaus/ Isommat ryhmät: 240 €

Mallikansiokuvaus: 300 € (1 pv), 450 € (2 pv) sisältäen satoja otoksia, joista valitaan 2 kpl jokaisesta kategoriasta (2 kpl lähikuvia, 2 kpl puolivartalokuvia ja 2 kpl kokokuvia). Kuvatiedostot toimitetaan USB-muistikortilla kahden viikon sisällä, käsiteltyinä (Photoshop). Kampaus ja meikki ei sisälly hintaan mutta voimme sopia esim. kampaajan ihan studion lähelle ennen kuvausta. Lisäkuvatiedostot 30 €/ kpl.

Kaikkiin studion kuvaushintoihin sisältyy 4 kpl 13x18cm kuvaa pohjukkeissa.

Nettijulkaisuihin tehdään tarvittava kuva sopimuksen mukaan.

Kuvia otetaan kaikissa kuvauksissa tarvittava määrä eli 20 - 200 kpl riippuen kuvauksesta. Kaikki onnistuneet kuvat saa valintaa varten koevedoksina joko sähköpostilla tai valokuvapaperilla (A4).

Lisäkuvat viimeisteltynä kuvapohjukkeissa:

10x15cm: 5 €/ kpl 

13x18cm: 8 €/ kpl 

20x25cm: 14 €/ kpl 

30x40cm: 40 €/ kpl

Kiitoskorttien hinnat muodostuu tilausmäärästä ja mallista riippuen 2 €- 4,50 €/kpl. Kuvatilauksen voi tehdä sähköpostitse, tekstarilla tai paikan päällä studiossa. Tilausaika on noin 2 viikkoa siitä kun tekee kuvatilauksen. Kuvat voi tilata värillisinä, mustavalkoisina tai ruskeasävytettyinä.

Mahdollisuus teettää myös isoja Canvas- tauluja (malleja liikkeen seinällä).

Kuvan tekijänoikeudet kuuluvat yleisesti valokuvaajalle tekijänoikeuslain mukaan. Tällä varmistetaan myös kuvien laatu. Aikaa kuvaukseen varataan noin tunti. Kaikkiin muotokuviin tulee kuvaajan signeeraus ellei toisin sovita tai jos se ei sovi kuvan luonteeseen. Julkaisukuvissa on hyvän tavan mukaista mainita valokuvaajan nimi.

Omiin, nettiin meneviin yksityishenkilön julkaisuihin annan täydet oikeudet. Markkinointiin meneviin kuvauksiin lisätään +150 € ja silloin yrityksellä on täydet oikeudet käyttää kuvia.

Myös yksityishenkilöllä on mahdollisuus ostaa kuvien kaikki oikeudet sopimuksen mukaan. Kaikista kuvauksista on mahdollista saada myös kuvatiedostot itselleen 30-50 €/kpl riippuen kuvauksesta. Asia täytyy kuitenkin sopia viimeistään kuvien tilausvaiheessa.

 Jokaisella muotokuvaajalla on oma taiteellinen "käsialansa". Ja toivonkin, että tutustutte kuviin ennen kuvaukseen tuloa. Tapoihini kuuluu myös etukäteen suunnittelu asiakkaan kanssa esim hääkuvauksissa.

Yrityksille kaikki kuvaukset tarjouspyynnön kautta, esim henkilöstökuvauksiin.

Kuvauspaketit yrityksille- hinnasto löytyy Ajankohtaista välilehdeltä.

 

Tämä hinnasto on voimassa 5.9.2019 alkaen.

 

TERVETULOA