Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MINÄ:

Olen ajanhermolla toimiva mutta perinteitä kunnioittava valokuvaaja ja kuvankäsittelijä. Suunnittelen kaikki kuvaukset yksilöllisesti kuvattavan mukaan. Olen tehnyt töitä valokuvien parissa yli 20 vuotta. Pyrin toteuttamaan hassuimmatkin toiveet, esim. hää- tai merkkipäiväkuvauksissa. Ihmisiä kuvatessani pyrin siihen, että kuvattavan oma persoona tulisi kuvissa esiin. Pidän myös haastavasta kuvauksesta ihmisten kanssa, joille on ehkä vaikeaa olla luontevasti kuvattavana. Pyrin erottumaan edukseni yksilöllisillä ja laadukkailla kuvilla. Asiakaspalveluystävällisyys on kaiken työni peruslähtökohta.

 

TAUSTAA:

Etsin 19 vuotiaana valokuvausalan töitä ja päädyin muotokuvaamoon, Studio Tapioon Tapiolaan.

Kävin valokuvauslaborantin oppisopimuskoulutuksen (1987-1990) ja kaikenkaikkiaan olin yhteensä yli 17 vuotta (1987-2008) samaisessa studiossa töissä. Viimeiset 3 vuotta toimin siellä kuvankäsittelijänä. Vuoden 2018 alusta kuuluin Osuuskunta verkottajaan ja tein kevytyrittäjänä valokuvaajan töitä eli omia keikkakuvauksia.

 

Tämän lisäksi olen kurssittanut itseäni mm.

Valokuvaajan ammattitutkinnon 1.osio (1999)

Elokuvalinja (2002-2003)

Kuvankäsittelylinja (2003-2004)

VVI, kuvankäsittelykurssi valokuvaajille ja jatkokurssi (2005 ja 2006)

Yrittäjäkoulutus ja yrittäjäkoulutuksen jatkokurssi (2005-2006)

sekä lukuisia valokuvaajille tarkoitettuja webinaareja.

 

NYT:

Vuosien tauon jälkeen olen palannut juurilleni eli saan tehdä työtä jota rakastan. Olen löytänyt liiketilan läheltä asuinpaikkaani ja kuvaan edelleen mielelläni myös ulkona.

 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN!